Selidbe
naša djelatnica pakira stvari u kartonske kutije

POVOLJNE SELIDBE

Povoljne selidbe je mrežna stranica koja će vam pomoći u savjetima prilikom preseljenja. 

Selidbe kod većine ljudi izaziva stresnu situaciju. Nije lako pakirati svoje stvari koje ste godinama skupljali i kupovali. Kako ih pakirati da bi zauzele što manje prostora ? 

Što učiniti sa onim nepotrebnim stvarima i na koji način ih legalno deponirati ?

ZAŠTO ODABRATI NAS

Pomoći ćemo vam u savjetima kroz naša višegodišnja iskustva tokom selidbe i prijevoza. 

Naša specijalnost

Specijalizirani smo i uhodani za brza preseljenja. U konačnici to će vam uštedjeti novac i vrijeme.  Vama treba brza i uhodana ekipa ljudi.

kontinuirano rastemo

Kroz sve prilike nadopunjujemo se našim obaveznim pomagalima  u selidbama. Našim voznim parkom. Pratimo najnovije trendove i tehnološka rješenja za sve prilike i za vas nemoguće situacije.

naš tim stručnih ljudi

Radimo po grupama. U svakoj grupi postoji vođa tima koji je posebno osposobljen za rješavanje svih mogućih nastalih situacija koje vam mogu napraviti dodatne troškove. Mi takve situacije brzo rješavamo. 

stručni savjetnici

Do sada su se u praksi pokazali kao jedna od naših najjačih karika. Pomažu vam u organiziranju selidbe. Vode brigu o smještaju vaših stvari. Mogu vam u trenutku pronaći skladište, smještaj za vaše ljude u poduzeću ili obitelj.  Rješavanje razne papirologije koja vam je potrebna za parkiranje i odobrenja prilikom selidbe u centru grada. Sve to oni rješavaju a vi u miru ispijte svoju kavu.

naša podrška 

Nudimo vam besplatnu procjenu troškova. Dolazimo direktno na mjesto gdje će se radovi započeti, izvršit će se analiza i ponuda realne cijene, ništa vam se neće naplatiti. Dajemo vam savjete kako vas ne bi izradili i prevarili.

garantiramo vam 100%

Garantiramo vam 100 % zadovoljstvo na naše usluge. U našem poslu ne smije postojati niti jedan jedini razlog da vi ne bi trebali biti zadovolji. Vodimo posebnu brigu o svojem dobrom glasu.

1+
završena projekta
1+
naših stalnih klijenata
1+
naših vanjskih suradnika
1+
Years of experience

ŠTO O NAMA KAŽU DRUGI

Jedno sasvim novo iskustvo kroz ovaj odrađeni posao. Dokazali ste kako vam nije novac na prvom mjestu već zadovoljstvo klijenta. Odrađeno je još koje kakvih drugih poslova koji nisu uopće naplaćeni. Ovakav način zaista je iznenađenje za mene i potpuna novost na našem tržištu selidba.

Višnja 3
Višnja

Imate vrijedne radnike, vidi se da su bili Hrvatski branitelji. Odnose se sa posebnim poštovanjem. Ovo je treći puta da sam vas angažirala i stvarno ste me iznenadili. Hvala vam jer mi niste htjeli naplatili prijevoz trosjeda iz Emmezete u Klaićevu. Ostavila sam ipak dečkima 200 kuna da imaju za kavu.

Višnja 4
Danijela

Hvala vam od srca na svemu što ste napravili za mene. Kao invalidu i čovjeku koji je izgubio svoje zdravlje lijepo je osjetiti i iskusiti da postoje još dobrih duša od ljudi. Ovakvu pomoć ne bi očekivao niti od svoje obitelji. Bog vas sve blagoslovio i podario vam obilje zdravlja.

muški 3
Tomislav